Stine Rønholt

Stine Rønholt

Tenure Track Adjunkt

  1. 2010
  2. Rheological Measurements Short Course

    Rønholt, Stine (Deltager)

    maj 2010 → …

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerDeltagelse i workshop, seminar og kursus

  3. 2011
  4. Ryerson University

    Rønholt, Stine (Gæsteforsker)

    mar. 2011jul. 2011

    Aktivitet: Besøg på en ekstern institution - typerBesøger en ekstern, akademisk institution

  5. Microstructure and Rheology of Butter: Effects of Cream Temperature Treatment

    Rønholt, Stine (Foredragsholder)

    1 maj 20114 maj 2011

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  6. Surface Interactions of Biomaterials

    Rønholt, Stine (Deltager)

    24 okt. 201128 okt. 2011

    Aktivitet: Deltagelse i arrangement eller begivenhed - typerDeltagelse i workshop, seminar og kursus

  7. 2012
  8. Journal of American Oil Chemists' Society (Tidsskrift)

    Rønholt, Stine (Anmeldelsesredaktør)

    2012

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  9. Journal of Food Chemistry (Tidsskrift)

    Rønholt, Stine (Anmeldelsesredaktør)

    2012

    Aktivitet: Peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

  10. Fat crystal structure in cream. Relations to rheological properties and crystal structure in butter

    Rønholt, Stine (Foredragsholder)

    16 apr. 201218 apr. 2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  11. Crystallization and Polymorphism in Binary Mixtures of Capric and Lauric acid

    Rønholt, Stine (Foredragsholder)

    29 apr. 20122 maj 2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. Effect of Storage Temperature and period on Crystal Inversion Mechanisms and Water Droplet Size Distribution in Table Spreads

    Rønholt, Stine (Foredragsholder)

    29 apr. 20122 maj 2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  13. Effect of globular fat on crystallization and rheological properties of milk fat based products

    Rønholt, Stine (Foredragsholder)

    30 sep. 20124 okt. 2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 18182987