9. august 2019

Stigende søgning igen til bacheloruddannelsen i farmaci

Uddannelse

Igen i år har der været en stigning på ansøgninger til bacheloruddannelsen i farmaci. Antallet af årets ansøgere var på i alt 785, hvoraf 248 er blevet tilbudt en plads.

248 ansøgere vil starte deres uddannelse i PharmaSchool i september 2019. Circa 2/3 af dem kommer ind med bacheloruddannelsen i farmaci som 1. prioritet.

Med en adgangskvotient på 8,3 er kvotienten endnu engang steget i forhold til sidste år (8,2), og antallet af mandlige studerende er steget til 33%. Med 1/3 mandlige studerende er forholdet mellem de to køn tilbage på et niveau svarende til tidligere årgange, bortset fra 2018, hvor faldet var usædvanligt.

PharmaSchool og Fakultetet ser frem til at byde de mange nye bachelor-studerende velkommen mandag d. 2. september 2019.