Bevilling fra Lundbeckfonden – Københavns Universitet

Institut for Farmaci > Nyheder > Nyheder 2018 > Bevilling fra Lundbeck...

25. april 2018

Bevilling fra Lundbeckfonden

bevilling

Postdoc Feng Wan fra forskningsgruppen Drug Delivery and Biophysics of Biopharmaceuticals på Institut for Farmaci har modtaget en bevilling på dkr 1,4 millioner fra Lundbeckfonden.

Målet med hans projekt er at belyse flerkomponent bio-nano interaktioner i lungerne for at klarlægge reaktioner på inhaleret nanomedicin. Studierne vil bringe ny viden, som kan medvirke til udviklingen af optimale nano-systemer, der kan sikre effektiv levering af antimikrobielle lægemidler til bakteriel biofilm i lungerne.  Resultaterne fra projektet vil være yderst vigtige og vil danne et godt grundlag for fremtidig forskning i administration af nanomedicin til lungerne. Projektet foregår i samarbejde med forskere ved Det Naturvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet og Helmholtz Institute for Pharmaceutical Research Saarland, Tyskland.