EliteForsk-rejsestipendium til forsker på Institut for Farmaci – Københavns Universitet

Institut for Farmaci > Nyheder > Nyheder 2017 > EliteForsk-rejsestipen...

24. februar 2017

EliteForsk-rejsestipendium til forsker på Institut for Farmaci

Stipendium

Ph.d.-studerende Ulrik Hvid Mistarz modtager Uddannelses- og Forskningsministeriets EliteForsk-rejsestipendium.

Ph.d.-studerende Ulrik Hvid Mistarz fra Institut for Farmaci, Section of Analytical Biosciences, har modtaget EliteForsk-rejsestipendium, der uddeles af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Prisen blev overrakt den 23. februar 2017 på den årlige EliteForsk-konference i Glyptotekets festsal, hvor uddannelses- og forskningsministeren, kongehuset og repræsentanter for den danske forskningsverden deltog.

Et EliteForsk-rejsestipendium er på 200.000 kr. og skal bidrage til, at meget talentfulde ph.d.-studerende kan få længerevarende studieophold ved de allerbedste forskningsmiljøer i verden.

Se præsentation af prismodtageren på Uddannelses- og Forskningsministeriets website.

Om EliteForsk-initiativet

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler hvert år fem EliteForsk-priser og op til tyve EliteForsk-rejsestipendier til nogle af landets dygtigste og mest talentfulde forskere og forskerstuderende.
Formålet med EliteForsk-initiativet er at skabe opmærksomhed om fremragende forskere og forskningens resultater. Derudover skal EliteForsk også fremhæve forskerne som rollemodeller med henblik på at tiltrække flere unge studerende til en forskerkarriere, så vi kan indfri ambitionen om at gøre Danmark til et af verdens førende og mest konkurrencedygtige videnssamfund.