Professor på Institut for Farmaci modtager pris for enestående arbejde – Københavns Universitet

Institut for Farmaci > Nyheder > Nyheder 2016 > Pris til professor Juk...

01. april 2016

Professor på Institut for Farmaci modtager pris for enestående arbejde

Forskningspris

Professor Jukka Rantanen på Institut for Farmaci modtager en personlig pris for enestående indsats inden for farmaceutisk forskning.

Hvert andet år uddeler APV - International Association of Pharmaceutical Technology - en personlig pris til en europæisk forsker under 45 år, der har udført enestående arbejde inden for farmaceutisk forskning.

I år går APV-prisen til Jukka Rantanen, der er professor på Institut for Farmaci.

Med prisen hædrer APV Jukka Rantanen for sin indsats inden for 'application of process analytical technologies for improved process understanding of pharmaceutical unit operations'.

Jukka Rantanen arbejder med processpektroskopi med krystallisering og downstream-processing af lægemidler med særligt fokus på faststoflægemidlers egenskaber.

Prisen uddeles under konferencen 10th World Meeting on Pharmaceutics, Biopharmaceutics and Pharmaceutical Technology i Glasgow i perioden 4. til 7. April 2016.