Nyt forskningscenter på Institut for Farmaci – Københavns Universitet

13. oktober 2016

Nyt forskningscenter på Institut for Farmaci

New research center

Med et tocifret millionbeløb i ryggen fra LEO Fondet skal det nye forskningscenter LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery danne grundlag for ny forskning i hud og lægemidler. Det er Institut for Farmaci, der står bag ideen om at lave det nye forskningscenter, og som skal være hjemsted for centeret.

Det har længe været en udfordring inden for lægemiddelforskningen at forstå, hvordan lægemiddelstoffer interagerer med huden. Nu skal et nyt center på Institut for Farmaci ved Københavns Universitet med en bevilling på 40 millioner kroner fra LEO Fondet være internationalt fyrtårn for forskningen på området.
Det nye center hedder LEO Foundation Center for Cutaneous Drug Delivery.

Direktør for det nye center bliver professor Martin Malmsten, der kommer fra en stilling som forskningsleder ved Uppsala Universitet.

Læs hele nyheden:
Nyt forskningscenter skal bidrage til bedre lægemidler til huden
.