Forsker på Institut for Farmaci tildeles prestigefyldt DFF Sapere Aude-bevilling – Københavns Universitet

Institut for Farmaci > Nyheder > Nyheder 2015 > Sapere Aude-bevilling

23. juni 2015

BEVILLING

Kasper D. Rand får den prestigefyldte forskningslederpris på knap 7 mio. kr. fra Det Frie Forskningsråd.

Som den første i Institut for Farmacis historie er Kasper D. Rand blevet tildelt én af de meget prestigefyldte DFF-Sapere Aude Forskningsleder-bevillinger.

Bevillingen fra Det Frie Forskningsråd er på 6.974.145 mio. kr. til projektet "Microscale analytical technology for a better understanding of drug function".

Kasper D. Rand er "PI" og forskningsleder, og projektet udføres bl.a. i tæt samarbejde med professor Jörg Kutters "Microfluids"-gruppe.

Læs mere om bevillingen på Det Frie Forskningsråds hjemmeside

Se Det Frie Forskningsråds portræt af Kasper D. Rand