Graduate Student Award til ph.d.-stipendiat på Institut for Farmaci – Københavns Universitet

Institut for Farmaci > Nyheder > Nyheder 2015 > AAPS-award-Philip-Sassene

25. november 2015

Graduate Student Award til ph.d.-stipendiat på Institut for Farmaci

Philip Jonas Sassene har modtaget prisen “AAPS Lipid-based Drug Delivery Graduate Student Award”.

AAPS Award-modtager Philip J. Sassene omgivet af prodekan på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU, Sven Frøkjær (tv.) og institutleder på Institut for Farmaci Flemming Madsen (th.).

Ph.d.-stipendiat på Institut for Farmaci Philip Jonas Sassene har modtaget prisen "AAPS Lipid-based Drug Delivery Graduate Student Award" for sin indsats gennem ph.d.-forløbet og præsentationen "In vitro and in vivo precipitation of poorly soluble drugs from lipid based formulations".

Om prisen
AAPS Lipid-Based Drug Delivery Graduate Student Award uddeles hvert år og beskrives således:
"The AAPS Formulation Design and Development Section and the AAPS Lipid-based Drug Delivery Systems Focus Group is sponsoring an annual award to acknowledge excellence in research conducted at graduate level pertaining to the application of lipid excipients in development of novel and effective drug delivery systems for oral and topical routes of administration".
Se også AAPS's hjemmeside – American Association of Pharmaceutical Sciences.